Navigera dig fram här   Söndagen den 19:e maj 2019
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 14703  
  Antal nyheter: 5398  
  Meddelanden: 68504  
  Sidvisningar:  
  Idag: 5720 st  
  Igår: 3803 st  
  Denna månad:
92482 st
 
  Föreg. månad:
170616 st
 
  Totalt: 71089204 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. scom851
2. sunnne
3. bost
4. abbe63
5. shushu
6. liny195
7. Laborum
8. Sedelit
9. laedtsar
10. Rerum
 
 
Här är du: I tidningen: 2019, nr 2 > Artikel: LÅNGTEST Lynx Boondocker 3900 RE 850 E-TEC
 

LÅNGTEST Lynx Boondocker 3900 RE 850 E-TEC


Boondockern känns som en noshörning med seriösa aggressionsproblem, den bombarderar dig med kraft och kan ganska ofta streta emot din vilja. Den hanteras som en otyglad best från början, dock är inte det här negativt, för när du väl lärt dig kontrollera den så finner du att all den här kraften kan användas på ett effektivt sätt. Det är då maskinen kommer följa dig överallt, lätt och smidigt utan att ta slut på dina krafter.

Efter rätt många mil på ryggen av den här besten så är det äntligen dags att ge er en uppdatering om hur den känns, körs och framförs i naturens alla olika terränger. Den här maskinen skulle jag vilja jämföra med savannens stora mäktiga noshörning. Mot omvärlden så ser den relativt snäll ut, dock så får man en känsla av aggression runt den. Den upplevs lite tung och bökig när man först sätter sig på den, samt kanske inte så samarbetsvillig i början. Sedan så trycker man in gasen ordentligt, då är det bara hålla i sig och rikta nosen dit du vill för inget kommer att stoppa det här vidundret. Precis som noshörningen så är det under sin höga eleganta fart som den här skotern visar sin sanna natur. Inget stoppar den när du dundra fram mellan träden, vårdslöst så tar den sig till sin slutgiltiga destination med en förintande kraft. När du väl möter din överman i terrängen så viker den sig inte där heller, det är bara att lägga i backen, backa någon meter sedan ta sats på nytt. Med en knytnäve full av gas kommer maskinen att stånga sig fram uppför backen och lämna dig med ett enormt leende på läpparna. Hopp, träd och stenar är ingen utmaning för Boondockern, den kommer med all förstärkning som du behöver för att ta dig fram i den tuffaste terräng, utan att du behöver känna oro över vilka rovdjur som gömmer sig under snön. Lika snabbt som aggressionen kom så försvinner den, på någon sekund kan den gå från en brutal noshörning till en elegant svala som susar genom luften med perfekt balans. Den släpper från hopp med en skön och mjuk putt framåt, sedan landar den mjukt som att du slänger dig i ett hav av dun. Det känns väldigt tydligt att det är en perfekt balans i chassit, motorn och dämparna vilket gör den mesta körningen väldigt bekväm på maskinen.

Prenumerera
Prenumerera och spara 171 kr och slipp söka tidningen i slutsålda butiker!

Lösnummer
Köp ett lösnummer hitta närmaste köpställe här!

Digitaltidning
För dig som gillar att läsa ditt nummer i telefonen eller surfplattan med våra mervärden

 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se