Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Måndagen den 17:e juni 2019
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 14721  
  Antal nyheter: 5410  
  Meddelanden: 68504  
  Sidvisningar:  
  Idag: 2663 st  
  Igår: 8442 st  
  Denna månad:
92515 st
 
  Föreg. månad:
158520 st
 
  Totalt: 71247757 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. ombreprom
2. ThomasSRX
3. scom851
4. sunnne
5. bost
6. abbe63
7. shushu
8. liny195
9. Laborum
10. Sedelit
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > Polaris lanserar ny modell!
 

Polaris lanserar ny modell!

Nu kommer Polaris med en ny modell i sitt program då Ranger Diesel släpps. Modellen är byggd på en ny plattform och har en ny marknadsledande dieselmotor.

Rymlig hytt
Polaris är ett märke som sett till att ha ett brett sortiment med olika motoralternativ med allt från el, bensin till diesel. I och med lanseringen av deras nya chassi i fjol, på Ranger XP 1000, kommer man nu med en helt ny Ranger Diesel. Det nya chassit sitter man bekvämt och centraliserat så man slipper känna av gupp och ojämnheter. I hytten ryms man 3 personer med 3 punktsbälte. De 2 passagerarna sitter på ett säte som går att fälla upp så man kan lasta utrustning inne i hytten. Reglagen är enkla och ändmålsenliga med allt från ADC, 4-hjulsdrift till turfmode. Det finns många platser i hytten att antingen placera mindre saker i olika öppna eller stängda fack. Amerikaner är som sagt nästan galan i mugghållare och i hytten kan man hitta inte mindre än 6 mugghållare. Kan bli mycket kaffe under en åktur. Styrservot ger en perfekt assistans i varje sväng och ojämnhet man kör över och utan slag. Rangern känns riktigt smidig med en snäv svängradie som gör att man enkelt kan kryssa sig mellan träden i lite öppnare skogsterräng.

Mindre kubik men bättre dragkraft
Motorn är en diesel motor på 900 kubik från Kubota. Ett välkänt märke som gör kvalitets motorer som man bland annat kan hitta i grävmaskiner. Service intervallet säger man skal vara runt 200 timmar vilket är imponerande. Kubota motorn ger 25 hästkrafter och 55 Nm vridmoment och fordonet skall ha en toppfart på runt 65km/h.
Kubota motorn är hjärtat i Rangern.

Enkelt att komma åt och byta luftfiltren.

Hela 1134 kg dragkapacitet
Diesel motorn är känd för att kunna dra mycket last. Dragkraften är nu mera 1134 kg och man skall kunna lasta 720 kg på flaket. Ett flak som man enkelt kan tippa och komma åt motorn samt spola rent. Det är även under flaket som man hittar luftfiltret som numera är enklare att komma åt och byta ut. Själva luftintaget har man placerat under huven framtill. Där hittar man även snabbkontakterna för att koppla in olika elektriska utrustningar.

Detta är en riktigt intressant modell. Vill di veta mer om detaljerna ochur den är att köra så läs mer i Tidningen ATV-Quad som kommer ut den 23/4 i kiosken eller varför inte se till att bli prenumerant så får de den direkt hem i brevlådan!

KLICKA HÄR! PRENUMERERA!

KLICKA HÄR! KÖP NUMRET I NÄRHETEN AV DÄR DU BOR!
» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se